•  ++ 386 41 743 612
  •  uros.novak@cc-line.si

Izdelava in gostovanje spletnih strani na lastnem linux strežniku

Izdelujemo unikatno oblikovane spletne strani, prilagojene podobi vašega podjetja in podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine.

Načrtovanje spletne strani

Izdelava spletne strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se dobro pogovorimo na uvodnem sestanku na katerem vam tudi konkretno svetujemo. Skupaj z vami se odločimo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. Za načrtovanje spletne strani v našem podjetju vključimo v ekipo vse potrebne strokovnjake. Pred začetkom izdelave spletne strani se v projekt vključita tudi programer in strokovnjak za optimizacijo za iskalnike.

Dizajn

Izkušen oblikovalec prav za vas ustvari unikaten predlog dizajna spletne strani. Vsak korak je prej dobro premišljen, vsak gumb je načrtovan in namerno na svojem mestu, kar zagotavlja, da vaša nova spletna stran uporabnike prepriča, da stopijo v kontakt z vami. Predlagan dizajn predebatiramo in ga uskladimo skupaj z vami.

Ta faza je zelo pomembna, saj sta prijetna oblikovna podoba in dobra vsebinska arhitektura kazalca urejenega in uspešnega podjetja, pri obiskovalcu strani pa vzbujata občutek zaupanja in ugodja. Tako si boste pridobili visoko zaupanje vaših (potencialnih) kupcev.

Razvoj

Po uskladitvi dizajna se lotimo tehinčne izdelave vaše spletne strani. Potek izgradnje lahko ta čas spremljate na testnem naslovu, kjer lahko dostopate do delovne verzije vaše spletne strani. Naša ekipa programerjev je na tekočem s trenutnimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost, kar zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran zgrajena dolgoročno in zanesljivo. Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani ter postavitvijo spletne strani na strežnik.

CMS urejevalnik vsebin
Z našim enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad
vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve zdaj lahko izvajate samostojno, na vašo željo
pa jih namesto vas lahko izvajamo tudi mi. 

  • Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani.
    Zamenjate lahko slike, videe ali besedila na vseh straneh vaše spletne strani.
    Spremljate lahko statistiko obiskanosti vaše spletne strani.

Optimizacija za iskalnike

Izvedemo tudi optimizacijo spletne strani tako, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, kar omogoča, da vas vaši kupci hitro najdejo.

Velik poudarek dajemo tudi razporeditvi vsebin. Izdelali vam bomo marketinško učinkovito spletno stran, ki bo vsebinsko logično zasnovana in tržno usmerjena.

Gostovanje spletnih strani na lastnem strežniku

V Ljubljani imamo na kolokaciji nameščen lasten internetni strežnik z linux in windows programsko opremo. Nudimo gostovanje spletnih strani omogočamo kreiranje lastnih elektronskih poštnih predalov, ftp dostopov do posameznih vsebin ali pa celovit virtualni VPN dostop do dela strežnika.